Terug naar de resultaten
Te koop
Breestraat in Volkel 5408 NB

Breestraat

5408 NB Volkel
Vraagprijs € 185.000,- k.k.
0413-244288

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Ontwikkel zelf uw bouwkavels in Volkel. Het buurtschap Lankes is ingesloten tussen de kom van Volkel en Uden. Het is een authentiek stukje Brabant. De bouwstijl is nog geheel zelf te bepalen, evenals de afmetingen van de (sub)kavels. Er bestaat zelfs de mogelijkheid uw eigen kavel en dat van uw...
Lees meer

Omschrijving

Ontwikkel zelf uw bouwkavels in Volkel. Het buurtschap Lankes is ingesloten tussen de kom van Volkel en Uden. Het is een authentiek stukje Brabant. De bouwstijl is nog geheel zelf te bepalen, evenals de afmetingen van de (sub)kavels. Er bestaat zelfs de mogelijkheid uw eigen kavel en dat van uw buurman te ontwikkelen, waardoor u zelf zeer voordelig uw grond werft.

Momenteel is de gemiddelde uitgifteprijs van kavels in Uden € 275,- per vierkante meter. Andere, lokale initiatieven komen zelfs in de buurt van € 300,-. Op project Lankes kunt u zelfs onder de EUR 130,- per m2 uitkomen!

Het totale oppervlak van de grond is 2735m2. In totaal zou er ruimte zijn voor 3 kavels van bijna 1000m2 per kavel. Vanzelfsprekend kunnen er ook één of twee kavels worden ontwikkeld.

De te ontwikkelen kavel(s) vallen onder de regeling “Ruimte voor Ruimte”. Dit houdt in dat een bouwtitel dient te worden aangeschaft bij de Provincie Noord-Brabant. Hiermee verwerft u het recht om te bouwen.

De grond in Volkel is in het bestemmingsplan 2006 aangemerkt als “zoekgebied wonen”. Dit houdt in dat de Gemeente Uden medewerking verleent aan de ontwikkeling van de bouwkavel(s).

Alvorens over te gaan tot het aankopen van de bouwtitels, dient een ruimtelijke onderbouwing te worden opgesteld. De ruimtelijke onderbouwing wordt door een onafhankelijk bureau uitgevoerd en beschrijft onder andere de geschiktheid van de grond.

De vraagprijs van het gehele kavel is EUR 185.000,-. Hiervoor ontvangt u een kavel van ruim 2700 m2. Om te mogen bouwen op deze grond, dient u een bouwtitel te verwerven bij bureau Ruimte voor Ruimte. De kosten hiervan bedragen EUR 185.000,- inclusief BTW. De totale prijs voor het gehele kavel inclusief de bouwtitel komt hiermee op: EUR 370.000,-. De prijs die u per m2 betaalt komt hierbij op ca EUR 202,- per m2. Dit is ver onder de waarde waarvoor de Gemeente Uden momenteel grond uitgeeft. Daarnaast worden nauwelijks dergelijke ruim bemeten kavels uitgegeven.

Het kavel splitsen en daardoor zelf voordeliger wonen.
Het kavel leent zich uitstekend om te splitsen. Er blijven twee zeer ruime kavels over. Stel dat u uzelf 1350 m2 gunt, dan blijft er 1385 m2 over om te verkopen. In deze casus werft u 2 bouwtitels a EUR 185.000,-. De aankoopprijs van de grond blijft gelijk. U verkoopt het andere kavel tegen een marktconforme prijs van bijvoorbeeld EUR 275,- per m2. Hierdoor werft u uw eigen kavel voor minder dan EUR 175.000,- en kunt u beginnen met bouwen. Uw prijs per m2 komt dat neer op nog geen EUR 130,- per m2.

Zie ook: http://www.bouweninvolkel.nl/
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 185.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 2735 m² Kadasteroppervlakte 2735 m² Kadastrale gegevens Gemeente Uden Sectie T Perceelnummer 1532 Oppervlakte 2735 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Neem contact met ons op


Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.