Terug naar de resultaten
Verkocht
Artillerieweg 4 in Uden 5403 PB

Artillerieweg 4

5403 PB Uden
€ 375.000,- k.k.
0413-244288

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Aan de rand van de bebouwde kom en nabij het centrum, een riante bouwkavel aan de Artillerieweg.

Op de kavel van 1.600 m2 (breed circa 38 m en diep gemiddeld circa 42 m) mogelijkheden om een vrijstaande woning met een vrijstaand bijgebouw te realiseren. Het kavel ligt nabij...
Lees meer

Omschrijving

Aan de rand van de bebouwde kom en nabij het centrum, een riante bouwkavel aan de Artillerieweg.

Op de kavel van 1.600 m2 (breed circa 38 m en diep gemiddeld circa 42 m) mogelijkheden om een vrijstaande woning met een vrijstaand bijgebouw te realiseren. Het kavel ligt nabij sportvoorzieningen en het centrum van Uden is op korte afstand. Ontsluiting naar A50 op korte afstand.

Algemene informatie over het kavel:
- De nutsvoorzieningen liggen voor aan de weg, waardoor deze kavel bouwrijp is.

Onder bouwrijp wordt verstaan:
a. Aanwezigheid van hoofdleidingen door de nutsbedrijven. Onder hoofdleidingen worden begrepen, elektriciteit, water, aardgas en telefoon. Hieronder wordt niet verstaan/begrepen de bouw- en huisaansluiting op die hoofdleidingen. Koper dient zelf zorg te dragen voor bouw- en huisaansluitingen op de hoofdleidingen.

b. Aanwezigheid van de hoofdrioleringswerken voor de afvoer van vuil en water tot aan de grens van de bouwkavel. Koper dient zelf zorg te dragen voor de aansluiting op de hoofdrioleringswerken.

c. De kosten voor de aanleg van de in-/uitrit van de bouwkavel alsmede de eventuele legeskosten zijn voor rekening van de koper.

- Het kavel heeft een directe ontsluiting op de openbare weg, de Artillerieweg. Aan de wegzijde liggen de leidingen van nutsvoorzieningen, waaronder: water, elektra, riolering en aardgas.

- Het bouwkavel wordt aanvaard in de huidige toestand. Eventuele kosten voor ophoging van de bouwkavel, kosten huisaansluiting nutsvoorzieningen, e.d. zijn voor rekening van koper.

- Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Woongebieden” van de gemeente Uden en heeft daarin de bestemming “Wonen-Hoeven”, “tuin” en “Groen – 2”.

Het bestemmingsplan is vastgesteld door de gemeenteraad op 8 juli 2010 en inmiddels geheel onherroepelijk.
Overdracht Status Verkocht Prijs € 375.000,- kosten koper Specificatie inclusief BTW Aanvaarding Direct Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan park, aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging Indeling Perceeloppervlakte 1600 m² Kadasteroppervlakte 1600 m² Kadastrale gegevens Gemeente Uden Sectie S Perceelnummer 1351 Oppervlakte 1600 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Neem contact met ons op


Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.