Terug naar de resultaten
Land van Dico - fase 2
5404 NJ Uden
Koopaanneemsom € 315.000,- tot € 647.000,- Beschikbaar
0413-244288

Kenmerken

Aantal kavels 51 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Land van Dico. Een nieuwe, rustige woonwijk. Midden in het dorpshart van Uden. Steek de straat over en drink een wijntje op het terras. Of ga snel nog even sporten om de hoek. In Land van Dico zit je dicht bij al het moois dat Uden te bieden heeft. De A50 zorgt voor een uitstekende verbinding...
Lees meer

Omschrijving

Land van Dico. Een nieuwe, rustige woonwijk. Midden in het dorpshart van Uden. Steek de straat over en drink een wijntje op het terras. Of ga snel nog even sporten om de hoek. In Land van Dico zit je dicht bij al het moois dat Uden te bieden heeft. De A50 zorgt voor een uitstekende verbinding richting Eindhoven of Nijmegen.

Land van Dico is dé plek om onbekommerd te wonen met respect voor het industriële verleden en een blik naar de toekomst.

Laat je niet misleiden door de historiserende buitenkant, onderhuids zijn deze vooruitstrevende woningen in twee unieke architectuur-stijlen, klaar voor een groene toekomst. Duurzaam, warmtepomp met bodembron, energieneutraal (0,0 EPC) en toekomstbestendig. Dit zijn een nieuwe generatie woningen.

***

De bouw van de 1e fase van de mooiste nieuwe wijk in Uden is in volle gang. Tijd voor het vervolg! De verkoop van fase 2. Graag laten we je zien welke woningen er in fase 2 komen. Fase 2 bestaat uit 51 woningen. Sommige types ken je al uit fase 1. Andere zijn nieuw. Je kunt kiezen uit diverse breedtematen, midden- of hoekvarianten en diverse uitvoeringen.

Heeft u belangstelling voor een woning uit fase 2?
Inschrijven kan vanaf 18 december 2019 via de website van Land van Dico. Vul het inschrijfformulier in en kies een bouwnummer. Je kunt maximaal 3 voorkeuren doorgeven. Inschrijven kan tot en met 9 januari 2020. Zorg dat jij erbij bent!
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 315.000,- - € 647.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 113 m² t/m 208 m² Inhoud 426 m³ t/m 714 m³ Perceeloppervlakte 115 m² t/m 495 m² Aantal kavels 51 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 8 Woningtypen Woonhuis

Foto's

Neem contact met ons op


Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.